Első sikerünk története!

Ferenc 57 éves, magas vérnyomása régóta ismert, gyógyszert szed rá. 55. születésnapján elhatározta, hogy leszokik a dohányzásról, azóta tényleg nem gyújtott rá. Életmódot is váltott, rendszeresen mozog, étkezésére odafigyel, testsúlya a megfelelő szintre csökkent. Elkezdte rendszeresen mérni a vérnyomását, az eredményeket a Sensa 24 applikációban rögzítette. Így derült fény rá, hogy az életmódváltás és a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek ellenére is magas a vérnyomása. Mérési eredményeit telefonján mutatta meg kezelőorvosának, aki változtatott a gyógyszeres kezelésen. Az egyik új gyógyszer nem vált be Ferencnél, rendszeren forrónak érezte tőle a fejét, ezért orvosa ezt a gyógyszert egy másikra cserélte.

A 4. hónapban az összes mérési eredmény 140/90 Hgmm alatt volt, Ferenc vérnyomása sikeresen be lett állítva. Jelenleg 3 különböző gyógyszert szed vérnyomására, és továbbra is odafigyel életmódjára, hogy lehetőség szerint elkerülje a magasvérnyomás betegség okozta súlyos szövődményeket. Szeretne aktív nagypapa lenni, a jövőben érkező unokájának minél többet megmutatni a világból.

Ferenc saját elhatározásából változtatott életmódján, kezdett tudatosabban élni, odafigyelni egészségére. A jelenkor technikai eszköze, a Sensa24 applikáció is segítséget nyújtott a változásban, melyben rögzítette az eredményeit, megmutatta a kezelőorvosának, aki a látott eredmények alapján sikeresen állította be a vérnyomást. A havi eredmények javulása ösztönzőleg hatott Ferencre is, kitartóan mérte vérnyomását, az orvosi utasítások szerint szedte gyógyszereit és továbbra is fenntartotta a jó irányba változtatott életvitelét.
Íme, a mérési eredmények pozitív változása:

Ha hasznosnak gondolod történetünket, esetleg másnak is segítségére lehet, kérjük, oszd meg ezt a tartalmat és lájkold az oldalunkat! Próbáld ki a Sensa24-et és regisztrálj!

Ha Neked is van pozitív tapasztalatod, történeted, melyben a Sensa24 applikáció is szerepet játszott, kérjük, küldd el nekünk az info@sensa24.com e-mail címre! Előre is köszönjük szépen!

Töltsd le az alkalmazást a telefonodra!

A Sensa24 alkalmazásban rögzítheted vérnyomás-, vércukor- és testsúlyméréseidet, nyomon követheted egészségi állapotod. Adataidat megoszthatod szeretteiddel és orvosoddal is!

https://sensa24.com/wp-content/uploads/2021/07/app-download-image-min.png